3 راز بزرگی که کارآفرینان مخفی می‌کنند.

ساخت وبلاگ
3 راز بزرگی که کارآفرینان مخفی می‌کنند.

برای کارآفرینان نگاه کردن به آینه در انتهای روز می‌تواند کار رنج آوری باشد. از آن لحظه های سختی است که لبخند ناشی از شعار "تظاهر کن تا به دست آوری (این نظریه که اگر تظاهر به داشتن یا بودن چیزی بکنید آن چیز را به دست خواهید آورید یا به آن چیز تبدیل خواهید شد.)" را کنار می‌گذارند. اجازه می‌دهند تا اضطراب و نگرانی در وجودشان رسوخ کند و این سوال را می‌پرسند که دقیقا چه اندازه استرس، ناامیدی و سختی های زندگی را باید تحمل کنند تا به چیزی که می‌خواهند برسند یا سرمایه‌ گذار بعدی را پیدا کنند.

یکی از لحظات سخت برای کارآفرینان زمانی است که با رازهای خودشان رودرو می‌شوند. شما نیز ممکن است این لحظه را تجربه کرده باشید. این ها رازهایی هستند که شما دوست ندارید کسی از آنها خبر داشته باشد. ممکن است در این لحظات احساس تنهایی کنید، اما به طور حتما تنها کسی نیستید که این لحظات را تجربه می‌کند.

دلیل آن این است که همه رازهایی برای خود دارند و کارآفرینان نیز از آن مستثنا نیستند. در حقیقت سه راز یخصوص است که در میان کارآفرینان مشترک است و مانع از آن می‌شود که آنها سریعتر به موفقیت دست پیدا کنند: سندرم متقلب، تثبیت خود انتقادی و حالت مقایسه. زمانی که فکری برای این ها نشود مانع از موفقیت می‌شوند اما اگر به آنها غلبه شود، نه تنها پتانسیل کارآفرینان را آزاد می‌کند بلکه به آنها کمک می‌کند تا به موفقیت برسند.

  1. سندرم متقلب

    این سندرم زمانی به وجود می‌آید که احساس بی کفایتی و عدم اعتماد به نفس به آنها دست می‌دهد و حتی زمانی که یک بررسی دقیق تر خلاف آن را نشان می دهد باز هم این احساس از بین نمی‌رود.

    کارآفرینان معمولا یک ندای درونی دارند که می‌گوید "من به اینجا تعلق ندارم. من به اندازه‌ای ارزش ندارم تا کسی مرا جدی بگیرد و به زودی همه پی خواهند برد که من یک متقلب و دغل باز هستم." متاسفانه بسیاری از کارآفرینان موفق، با هوش و با استعداد باور دارند که یا به اندازه کافی خوب نیستند و یا در حد و اندازه‌ای نیستند که در زمره "مبتکران و افراد تاثیر گذار" قرار بگیرند. در نهایت این کارآفرینان در غلبه به ترس‌های خود بسیار ضعیف عمل می‌کنند.

    علاوه بر آن، آنهایی که می ترسند دست‌شان رو شود ممکن است ریسک‌هایی را که می‌توانند بی‌کفایتی‌های آنها را آشکار کنند را رد کنند. یا به دلیل اینکه باور دارند که لیاقت نتایج متوسط، استعداد متوسط و فرصت‌های متوسط را دارند دست به ریسک کمتری بزنند. این ترس‌ها موفقیت آنها را از بین برده و اشتباهات زندگی واقعی و خطاهای غیر واقعی که آنها در ذهنشان ساخته‌اند را آشکار می‌کند.

    زمانی که کارآفرینان احساس بی کفایتی و توهم "متقلب" خوانده شدن توسط دیگران را با ارزیابی صحیح و واقعی نسبت به توانایی‌ها خود عوض کنند، اعتماد به نفس خود را به دست خواهند آورد. زمانی که کمتر در نقاط ضعف خود تمرکز کنند و تلاش بیشتری در استفاده از استعداد‌ها و توانایی‌های خود بکنند، ارزش های جدیدی بوجود خواهند آورد.

ادامه مطلب...

مدیریت،کارآفرینی،بازاریابی-مجله مدیران...
ما را در سایت مدیریت،کارآفرینی،بازاریابی-مجله مدیران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : managersmago بازدید : 12 تاريخ : پنجشنبه 20 آبان 1395 ساعت: 22:22